Члан Председништва Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић, коментарисала је на свом Фејсбук профилу одлуку дела тзв. опозиције о бојкоту.

Њену реакцију преносимо вам у целости:

„Како је могуће да бојкотују Скупштину, а не бојкотују посланичке плате?!

То је неодговорно и лицемерно. Сама реч каже – народни посланик – дакле онај кога је народ послао да проговори у његово име. Они изгледа тако не мисле, убеђени су да их је у парламент довео амерички амбасадор, па не рапортирају својим грађанима, него страним екселенцијама.

Власт и лажна опозиција нису могли да седну за исти сто да проговоре о Косову и Метохији, али када их је Сорош сазвао на састанак о изборним условима отрчали су све прашећи петама. Кад газда звизне у рог види се ко су му слуге.

Колико је оних који гуле тапациране скупштинске столице, а никада се нису јавили за реч, уложили амандман, поставили питање. Глас подигну једино када наручују јело у скупштинском ресторану.

Када Заветници добију поверење грађана да поговоре у име свега онога што мучи обичног човека, будите сигурни да нећемо ћутати и да у нашим редовима неће седети главе без језика, него истински представници Србије која једино служи своме народу.“

https://www.facebook.com/milica.djurdjevic.39/posts/10216961849650840

Информативна служба Српске странке Заветници