Данас су у Старој Пазови одржани избори за савете месних заједница. Након свих опструкција и претњи представници Српске странке Заветници успели су да се кандидују као једини представници опозиције.

Обавештавамо јавност да су на изборима забележене невиђене неправилности. На појединим бирачким местима на гласачким листићима уклоњена су имена кандидата Српске странке Заветници и наведена је само листа Српске напредне странке.

Готово три сата од затварања бирачких места, иако је на изборе изашло свега 30% грађана, општинска изборна комисија и бирачки одбори не желе да објаве резултате избора.

Ми поуздано знамо да су присталице наше странке изашли у великом броју и дали подршку нашим кандидатима, па нема сумње да неко сада покушава да прекроји њихову вољу и сакрије резултат који смо остварили.

Честитамо свим члановима општинског одбора на храбрости да у оваквим условима учествују на изборима као једини противкандидати владајуће странке. Ово је за нас велика победа, а почетак краја СНС-а у Старој Пазови. Очигледно је да су показали да умеју да функционшу само у једнопартијском систему.