Делегација Српске странке Заветници на челу са председницом Милицом Ђурђевић Стаменковски присуствовала је прошле недеље отварању просторија странке у Суботици и Новом Саду.

У Суботици је основан градски одбор Заветника, а за председника је изабран Лука Радуловић. У разговору са симпатизерима и заинтересованим грађанима председница странке је истакла да су приоритети Заветника обнова села и породице, али и питање сигурности и безбедности у контексту мигрантске кризе.

Не можемо да останемо неми на оно што се дешава у окружењу по питању сигурности и безбедности грађана Суботице. У прилог томе желимо да подржимо иницијативе да се осигура безбедност грађана поводом мигрантске кризе која се слама овде и у другим местима у пограничном простору. Тражићемо да институције реагују!”, нагласила је Ђурђевићева.

Она је поручила да Заветници бележе раст и у Суботици и целој Војводини, и да су тренутно четврта политичка странка по снази. “Верујем да ће тај рејтинг бити још бољи после оснивања градског одбора. Велико интересовање и подршку имамо и од стране омладине и људи који желе да и Суботица добије једну овакву политичку партију.”, рекла је Ђурђевићева.

Боримо се за обнову вредности нашег друштва, без обзира на различитости, на различиту верску и националну припадност јер мислим да јединствени можемо да учинимо много тога.”, закључила је председница Заветника.

Канцеларија Српске странке Заветници у Новом Саду налази се на адреси Футошки пут 5, а у Суботици на Тргу слободе. Добро дошли!