Члан Председништва Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић, обратила се јавности поводом организоване хајке против Заветника која се последњих дана води на друштвеним мрежама.

Она је реаговала на вест са фантомског портала на којем се пласирала неистина да су чланови Заветника фиктивно запослени у Пошти Србије.

Нико из ужег и ширег руководства странке није запослен фиктивно у Пошти. У питању је лаж која је слична оној када су објавили да сам ја постала директор државног трезора.“, нагласила је Ђурђевићева.

Она је истакла да је циљ оркестрираних напада покушај дезинформисања свих оних који прате и подржавају Заветнике како би се дискредитовао рад странке који траје већ више од седам и по година.

Ђурђевићева јe подсетила да ово није први пут да су се Заветници нашли на мети лажне пропаганде и ширења неистина о активностима и финансирању странке.

Ни тада ни сада они који нас нападају немају ниједан доказ нити било какав веродостојан податак, са којим би могли да изазову оправдану сумњу у наше намере и нашу исправност.“, поручила је Ђурђевићева.

Она је истакла да сама чињеница да су Заветници издржали све нападе, да су увишестручили чланство, да су регистровали политичку странку иза чијег оснивања стоје потписи подршке једанаест хиљада грађана Србије говори да они у својим клеветама и ширењу лажи нису успели.

Ми ћемо истрајати у ономе што је наша политика и што су наши принципи. Не пада нам на памет да више потрошимо иједну реч на фантомске портале политичких карикатура које нису успеле да задобију поверење народа па сада покушавају да оспоре оно што смо ми успели!„, рекла је Ђурђевићева.

Комплетно излагање можете погледати на следећем видео прилогу:

Информативна служба Српске странке Заветници