Упорна упозорења Српске странке Заветници су се данас, нажалост, обистинила. Параполицијска хунта Аљбина Куртија опколила је зграде општина на северу Косова и Метохије. Униформисане снаге узурпирале су и већину улица на Северу КиМ. У току је нови насртај на Србију, у којем Курти жели да окупира Косово до последњег метра.

На Косову се чују сирене за узбуну, које у београдским кабинетима очигледно нико не чује. И док Курти палицама и бомбама држи под опсадом енклаве отпора на КиМ, остатак Србије је под узурпацијом контрамитинга Српске напредне странке.

Представници ове власти говорили су да албанска чизма никада неће бити на северу Косова, а онда су без имало отпора кренули да спроводе француско-немачки ултиматум, који води ка потпуном признању Куртијеве државе и заокруживању албанске окупације и на северу покрајине.

Српска странка Заветници тражи хитну седницу Савета за националну безбедност због ситуације на северу КиМ и проглашење војне окупације. Чекања више нема. Ово је потврда свега на шта смо упозоравали месецима. Сада се оквири француско – немачког плана стежу, са намером да се Србија коначно баци на колена.