Председница Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски, говорила је на предизборном скупу коалиције „Србија сутра“, одржаном у Лазаревцу и позвала грађане да 2. јуна изађу на изборе и подрже ту листу на београдским и локалним изборима.

„Тамо где нема принципа, тамо царују поделе, свађе и расуло и то сте, нажалост, имали прилике да видите у опозиционим структурама, које осим обијања белосветских прагова, немају шта друго да понуде народу, али ви ћете им другог јуна, послати поруку да се у Србији пита српски народ и да се у Србији питају искључиво грађани Србије“, поручила је Ђурђевић Стаменковски.

Она је подсетила на пример вишечлане породице Филић из Крагујевца, која је са својим дванаесторо деце светао пример традиционалних и породичних вредности.

„Данас не желим да говоримо о поделама. Не желим да инсистирамо на томе ко су победници, а ко губитници. Једини циљ свих нас је да победи интерес грађана Србије, да победи живот и рађање, да победи породица. Јер, када породица победи, нико у Србији не губи“, истакла је председница Заветника у Лазаревцу.