Изјава министра одбране Милоша Вучевића, да су плакати и графити против лидера државотворне опозиције, само део „политичког колорита“, у најмању руку је забрињавајућа.

Даноноћно цртање мете на чело лидерима дела опозиције, јесте и безбедносни проблем, па је заиста жалосно када тога није свестан један министар одбране.

У време када владајући режим непрестано говори о претећој економској кризи и угрожености фамозних страних инвестиција, ти исти људи троше новац грађана Србије, како би на најпрљавије могуће начине блатили своје политичке опоненте.

На овај начин власт генерише насиље и подстиче дубоку политичку нестабилност у држави.

Министар одбране својом изјавом дао је легитимитет кампањи политичког насиља и још једном потврдио да иза ње стоји Српска напредна странка.

Интересантно је да је за Милоша Вучевића политички колорит исписивање графита по кућама и улазима политичких представника грађана. Наглашавамо да су такве методе својствене само режимима из времена мрачних идеологија у Европи и свету.

На приложеним фотографијама можете видети како изгледа прљава кампања коју СНС води против представника државотворних снага и опскурне графите које исцртавају њихови активисти: