Народни посланик Српске странке Заветници, Страхиња Ерац, у свом обраћању у Народној скупштини Републике Србије указао је на лош однос власти према борцима који су бранили нашу земљу.

„Данас у Краљеву пензионисаног припадника Министарства унутрашњих послова, Сефедина Рагиповића, учесника рата, борца прве категорије, који је док је био у служби више времена провео на Косову и Метохији, него у самом Краљеву, ова власт, нажалост, жели да истера из свог стана“, нагласио је народни посланик у свом обраћању.

Посланик Ерац је поставио питање министру Селаковићу да ли је упознат да је херој са Кошара, Синиша Јевтић, заточен у гњиланском затвору од стране албанских сецесиониста?“Постављам питање да ли сте упознати да је у граду крај Ибра више пута забележен земљотрес, а последњи пут је био преко 3 рихтера, који је могао бити кобан за људе који живе у Доситејевој улици и који већ једанаест година слушају ваша обећања. Да ли чекате турски сценарио у граду Краљеву, па да почнете нешто да радите“, закључује народни посланик у свом обраћању.

Цео видео можете погледати у наставку линка: