Отворене просторије Заветника у Крушевцу.

Председница Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски, обишла је Крушевац где је присуствовала отварању просторија странке.

Овде, у Расинском округу, али и у читавој Србији, грађани нас препознају као нову снагу, која ће унети свежину у политички живот и бити чврст ослонац у одбрани суверенитета, интегритета и принципа економског патриотизма”, поручила је Милица Ђурђевић Стаменковски окупљеним грађанима Крушевца.

Она је нагласила да су Заветници међу пет странака са највећим рејтингом у Србији. “Посебно ме радује што добијамо све већу подршку међу женама. Оне дуго процењују пре него што поклоне поверење, али када одлуче ништа их не може поколебати.”, рекла је Ђурђевићева.

Она је истакла да Заветниви воде стабилну политику, да се не савијају како ветар дува, а људи то препознају и зато желе да се укључе у рад. “До краја године у готово свим општинама у Србији отворићемо страначке просторије. Највише сам поносна на то што смо једини избор међу омладином, која први пут излази на гласање.”, изјавила је Ђурђевићева.

Канцеларија Заветника у Крушевцу налази се на адреси Цара Лазара 150. Добро дошли!